Skräddarsydda privata event

IMG_5936

Vad kan vi göra för ditt privatevent.

Bröllop, examensfest, möhippa, svensexa och mycket mer! Vi kan, och har erfarenhet av det mesta inom privatevent. Behöver ni  serveringspersonal eller en hjälpande hand med att projektplaneringen av ett event?

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dryck, projektledning och evenemang. Vi är alltid redo för nya utmaningar.

Bli en gäst på din egen fest

Med bred expertis och stort kontaktnät hjälper vi dig med en helhetslösning, så att du får precis den festen du önskar. Vare sig det är romantiskt, inofficiellt, lekfullt, traditionellt eller något som skiljer sig ut från allt annat. Vi tillför kompetens, kreativitet, kraft och resurser. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att skapa ett minnesvärt arrangemang. Oavsett hur liten eller stor din tillställning är så är du välkommen till oss för hjälp. Så du kan slappna av och njuta medans vi fixar så att allt flyter på i bakgrunden. Bli en gäst på din egen fest!

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi skulle kunna ordna precis den festen du tänker dig.

Bartendertjänster för event

Med över ett decennium av erfarenhet inom bartenderyrket kan jag garantera att alla era festbehov kommer att bli tillfredsställda.